· · Komentari: 0
ODMOR

Kraljica Elizabeta izvređala Kejt Midlton zbog LUKSUZNOG odmora (FOTO)

Kraljica osudđuje Kejt Midlton što voli da letuje na ostrvu Mistik, kao i njena sestra Margareta.

1629272641_kraljica-i-kejt.jpg
Foto: Instagram/Epa

Kraljica Elizabeta podbada Kejt Midlton zbog "luksuznog načina života" posle njihovog zajedničkog odmora. Kraljica Elizabeta (95) je to izjavila posle odmora princa Vilijama i Kejt Midlton u rizortu koji ima pet zvezdica.

Pročitajte još: Princ Hari ide u London sa kamerom, a srešće SAMO jednog člana KRALJEVSKE porodice

Ko je prava kraljica Mistika?

Naime, kraljica Elizabeta smatra da Vilijam i Kejt ne treba da idu na luksuzan odmor. Tačnije, ona je kazala da "ne priliči takvo ponašanje mladoj ženi koja je predodređena da bude kraljica".

Letuju u Kornvolu
Kejt Midlton i princ Vilijam sa decom već dve godine letuju na ostrvima blizu Kornvola. Lane su bili na ostrvu Tesko, a ove na Sciliju. To je jedino nenaseljeno ostrvo, a par sa decom tamo vozi bicikle i šeta pored plaže, jer je voda hladna za kupanje.

U kraljičinoj biografiji autoe Keti Nikol je napisala da je Elizabeta 2008. godine upozorila da Kejt Midlton mnogo voli "egzotična letovanja".

Umesto da letuje u Balmoralu, Kejt ide na egzotično ostrvo Mistik!

- Kada nisu u Balmorali Vilijam i Kejt odu na skijanje ili na letovanje na Misktik. Kejt mnogo često ide na to ostrvo, pa su je novinari tada nazvali "kraljica Mistika". Zanimljivo je da je taj nadimak pre toga nosila princeza Margareta, rođena sestra kraljice Elizabete - napisala je Keti Nikol.

Pročitajte još: Ponovo MODERNA: Muška bela košulja, ali se nosi na NOV način (FOTO)

- Britanija je u recesiji i takav frivolan odmor tokom kojeg se pokazuje bogatstvo ne priliči ženi koja treba da postane kraljica - rekla je kraljica Elizabeta.

Kraljicu plaši kovid

Kraljica Elizabeta odmor provodi u Balmoralu i ostaće tamo, uprkos tome što je jedan od zaposlenih bio pozitivan na kovid. Kraljica Elizabeta svako leto provodi u dvorcu u Škotskoj, a ni ova godina nije bila izuzetak iako su mnogi mislili da neće otići tamo zbog uspomena na supruga princa Filipa.

Pročitajte još: Kraljica Leticija u omiljenoj letnjoj haljini: Jednostavno i udobno (FOTO)

Pre dolaska kraljice Elizabete svi zaposleni su se testirali na kovid i jedan je bio pozitivan.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.