Oglas
· · Komentari: 0

Maša Memedović ponela stajling kao sa crvenog tepiha, i za sve dala samo 1000 dinara (FOTO)

Maša Memedović je pokazala kako dobar izgled ne mora mnogo da košta

1675778741_Untitled.jpg
Foto: Instagram/printskrin/ Maša Memedović
Oglas

Maša Memedović, ćerka voditelja Jovana Memedovića, sve je popularnija na društvenoj mreži Instagram. Ona sa pratiocima često deli detalje iz svog dana.

Na osnovu fotografija vidimo da je izuzetno naklonjena prirodnom izgledu, gotovo da šminku ni ne koristi, pa njena priordna lepota dolazi do izražaja.

Sa pratiocima podeli i po koji modni savet, a ideju za nedavni stajling pronašla je u izboru Hejli Biber. Maša nosi odelo koje je sve popularnije u poslednje vreme. U pitanju su pantalone širokih nogavica i duži sako, a za dezen je birala pruge, sve popularnije ove sezone.

Ono što je najzanimljivije je da je na celokupan izgled potrošila samo 1000 dinara.

- Videla sam da Hejli Biber nosi odelo na pruge, pa se setih da sam kupila isto takvo u second handu za hiljadarku - napisala je Maša u opisu fotografije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas