· · Komentari: 0
LJUBAV

Milo za drago: Ben Aflek viđa Džej Lo, a bivša supruga odmah našla dečka! (VIDEO

Posle glasina da se Ben Aflek potajno viđa sa Dženifer Lopez, bivša supruga Dženifer Garner je okrenual drugi list.

1620285119_w_55783041.jpg
Foto: EPA

Dženifer Garner (49) i Ben Aflek (48) bili su u braku od 2005. do 2018. godine i bila je to velika ljubav. Bili su lep i skladan par i dobili su troje dece.

Pročitajte još: Gordon Remzi OČAJAN: Ćerka ulazi u RIJALITI, a evo kako izgleda u BIKINIJU (FOTO)

Dženifer Garner je sada u centru nove romanse! I to nekoliko dana pošto su mediji objavili da se Ben Aflek viđa sa bivšom - megazvezdom Džej Lo. Ben je, čak, viđen na njenom nastupu u Los Anđelesu!

Sa kim se viđa Dženifer Garner? Sa bivšim!

Par nikada nije priznao vezu, a uslikani su!

Naime, Dženifer se posle razvoda sredinom 2018. godine zaljubila u Džona Milera, direktora "Kaligrupe" i vlasnika lanca restorana "teškog" 20 miliona dolara. mediji tvrde da se njih dvoje viđaju već nekoliko nedelja. NJih dvoje su se rastali 2020. godine i sada su obnovili vezu.

Pročitajte još: Kejt i Vilijam slave godišnjicu: Zaljubio se kada je video na modnoj pisti, a onda joj je dao prsten Ledi Dajane (FOTO)

Par nikada javno nije priznao vezu, ali su ih paparaci slikali nekoliko puta u javnosti i u nekoliko prilika. Džon ima dvoje dece sa bivšom suprugom, a Dženifer je sa Benom dobila  Violetu (15) i Dženifer (12) i sina Semjuela (9). 

Ben i Dženifer su ostali u odličnim odnosima zbog dece:

- Nestao je moj san da plešem sa suprugom na ćerkinim svadbama, ali oni su srećni i to je najvažnije - kaže Dženifer.

Ben Aflek je, takođe, izjavio medijima da je razvod sa Dženifer njegov najveći neuspeh u životu.

Pročitajte još: Kejt i Vilijam slave godišnjicu: Zaljubio se kada je video na modnoj pisti, a onda joj je dao prsten Ledi Dajane (FOTO)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.