· · Komentari: 0

Naslednica KRALJICE POPA u senzualnom i smelom izdanju: Madonina ćerka u korsetu zapalila mreže (FOTO)

Sličan korsten nosila je i njena majka pre 30 godina

1654866383_profimedia-0673836748.jpg
Foto: Profimedia

Lurd je poznata po svom buntovnom stavu i eksentričnom ponašanju, zbog čega se često nađe u žiži javnosti. Na mnogim događajima pojavljivala se u specifičnim toaletama, a vidno je isticala i svoj neobrijani pazuh. Međutim, sad smo imali prilike da je vidimo u nešto drugačijem izdanju.

Madonina naslednica, obavila je snimanje za poznati brend u Španiji i Francuskoj, što je podelila i sa pratiocima na svom Instagram nalogu. Kako i sama tvrdi, izuzetno je bila srećna zbog što je učestovala u ovom snimanju, za čije potrebe je obukla vrlo izazovan korset.

Pročitajte još: Stajling koji oduzima dah: Zbog Jelene Karleuše GORI instagram! Diva sva u ZLATU ponovo korak ispred svih (VIDEO)

Mnoge njene pratioce, ovaj odevni komad podsetio je baš na kreaciju Žan Pol Gotjea koju je Madona nosila, sad već davnih, devedesetih.

Kraljica popa dobila je ćerku Lurd Leone sa poznatim koreografom Karlosom Leone, a čini se da je njihova naslednica nasledila talente i harizmu svojih roditelja. Ona je uveliko stekla epiet buntovnice na javnoj sceni jer prkosi mnogim ustaljenim društvenim normama i očekivanjima. Neguje različitost, a neretko se desi i da šokira javnost svojim eksentričnim stajlinzima ili potezima.

Pročitajte još: Pesma koju je snimio pred smrt nije bila namenjena njemu: Ovo je tajna hita Tošeta Proeskog "IGRA BEZ GRANICA"

Pored Lurd, Madona ima još petoro dece - četvoro usvojene i sina Roka kog je dobila u braku sa Gajom Ričijem.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.