Oglas
· · Komentari: 0
poznati

NASTAVAK DRAME U HOLIVUDU: Amber Hern pozvala bivšu devojku Džoni Depa da svedoči (FOTO)

Amber je odlučila da pozove Kejt Mos da svedoči u sudskoj parnici.

1653393650_profimedia-0693890249.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Amber Hern i Džoni Dep su već nedeljama u žiži Holivudske javnosti. NJihova brakorazvodna parnica već dugo traje, a ne deluje kao da će ova priča uskoro dobiti epilog. Ovaj proces je privukao mnogo pažnje medija i fanova širom sveta. Palo je dosta optužbi i sa jedne i sa druge strane, a ono što je zanimljivo je da je Amber odlučila da pozove Kejt da svedoči u ovom procesu.

Pročitajte još: Aleksandra Ambrozio prošetala crvenim tepihom u Kanu ovako obučena: Oduševila prisutne neobičnim haljinama (FOTO)

Džoni Dep se zabavljao sa Kejt Mos, a tokom njihove veze proširio se trač da je Dep u jednoj od njihovih svađa gurnuo Kejt niz stepenice. Dep je ovo negirao, a Kejt se nikada nije izjasnila povodom ovih glasina.

Foto: Profimedia

Amber se tokom suđenja pozvala na ovaj navodni događaj rekavši da je u toku svađe udarila Depa da ne bi prošla kao Kejt. 

Međutim, ukoliko Depova odbrana odluči da uradi isto i pozove bivšu devojku Amber Hern da svedoči, mnogi smatraju da Amber neće dobro proći. Ona se četiri godine zabavljala sa slikarkom i fotografkinjom Tasijom Van Re. Postoje izvori koji tvrde da je Amber bila nasilna prema njoj, a po okončanju ove veze Amber je završila u zatvoru. 

Kejt će se oglasiti preko video poziva, a nakon njenog svedočenja će se videti u kom pravcu će se odvijati dalji tok suđenja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas