· · Komentari: 0
HOT

Jelena Karleuša nastupila u KORSETU i izjavila: "Znala sam da ću se kući vratiti u PODLIVIMA"

Navikli smo da Jelena Karleuša svakodnevno oduševljava naciju svojim nastupima i svaki na svoj način je provokatvan i žestok.

1648035823_100206_jk_f.jpg
Foto: Printscreen/Instagram

Prečesto prevaziđe i samu sebe pa nas sve ostavi bez teksta svojim stajlinzima, a ovaj put, Jelena je oduševila svoje fanove na najposećenijoj planini u okviru "Kopaonik Music Week" -a.

Špicasti korset, koji je Jelena nosila na nastupu, nalik onom u Madoninom spotu za pesmu "Vogue", privukao je veliku pažnju.

 

Na pitanje medija da li joj je udobno, pevačica je iskreno priznala da je znala da se vrati kući u podlivima i sa modricama.

PROČITAJTE JOŠ: Danas izgleda ZASTRAŠUJUĆE zbog plastičnih operacija, ali Donatela VERSAĆE bila je prirodna lepotica (FOTO)

Snimak sa nastupa, u kom pevačica izvodi svoju numeru "Insomija" privukao je dosta komentara, kako pozitvinh tako i negativnih, a vi pogledajte pa procenite sami.

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.