Oglas
· · Komentari: 0

Nina Badrić u KRATKOJ kožnoj haljini: Neverovatan model koji ističe pevačicinu VITKU figuru (FOTO)

Nina Badrić je još jednom oduševila svoje pratioce na društvenim mrežama

1665674634_Foto-Printscreen-Instagram-badrich.jpg
Foto: Printscreen/Instagram - badrich
Oglas

Pevačica Nina Badrić pokazala je zbog čega važi za jednu od najelegantnijih žena sa ovih prostora. NJene modne kombinacije često ostavljaju bez daha, a to je bio slučaj i ovog puta.

Nina ima veoma sofisticiran stil koji izaziva samo reči hvale, ali sada je prevazišla samu sebe. Opredilila se za crnu, kožnu, kratku haljinu na jedno rame. Ovaj model je idealan za nekog ko želi da privuče pažnju i dobije pozitivne kritike.

Mala, crna haljina je nešto što svako treba da ima u svom ormaru, a ovaj model zaista spada u jedan od najlepših. 

U prvom planu su bile njene vitke noge, kao i kovrdžava kosa i šminka u nežnim tonovima.

Pročitajte još: Snežana Đurišić je trenirala više sportova, a da li znate u kom je bila PRVAK JUGOSLAVIJE?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Pevačica je ispod fotografije napisala veoma koristan savet.

- Ne treba uvek imati plan. Ponekad je dovoljno disati, verovati, pustiti i videti šta će se dogoditi.

"Predivna", "Prelepa naša Nina", "Jako lepa slika", bili su samo neki od pozitivnih komentara koji su se nizali ispod fotografije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas