· · Komentari: 0
moda

Pantalone i sandale koje su osvojile svet: KENDAL DžENER diktira trendove (FOTO)

Kendal Džener najpoznatiji je mladi model na svetu, njene modne kombinacije pomno se prate, a to što Kendal ponese ubrzo postaje glavni trend širom sveta.

1619775196_Depositphotos_195648482_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Sada je na ulicama NJujorka vidimo u potpuno jednostavnom šljampavom izdanju. Izgleda kao da se nije mnogo potrudila, međutim, ovakve komade treba dobro rasporediti kako ne bi izgledalo loše. NJena moda je svedena, jasnih krojeva i uglavnom neutralnih boja, koje ume odlično da iznese.

Pročitajte još: Elegantana Sofija Milošević: Manekenka kratku haljinu zamenila dugom i očarala (FOTO)

Kendal je odabrala spoj belog i bež. Obukla je jednostavnu belu majicu u kombianciji sa širokom košuljom i bež pantalonama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Da su široke pantalone, do skoro sa epitetom muške, u potpunosti osvojile modnu scenu dokazuje i ova mlada dama. Laskaju njenoj figuri i čine je još vitkijom. Neutralnu kombinaciju upotpunila je crnim kaišićem i sandalama.

Pročitajte još: Najnoviji video Kejt i Vilijam rasplakao Britaniju (VIDEO)

Kada smo na početku sezone govorili o sandalama koje liče na japanke sa potpeticom nismo verovli da će osvojiti ulice širom sveta. Kendal ih obožava pa je često možemo videti kako diktira ovaj modni trend.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.