Oglas
· · Komentari: 0
ZVEZDE

Penelope Kruz u suzama: Izgubila blisku osobu (FOTO)

Posle odmora na Sardiniji Penelope Kruz i Havijer Bardem slomljeni lošom vešću.

1626679936_w_55864096.jpg
Foto: EPA
Oglas

Penelope Kruz je očajna pošto je čula da je umrla njena svekrva Pilar Bardem. Majka njenog supruga Havijera Bardema je čuvena španska glumica.

- Draga Pilar, imala sam čast da radim sa tobom i ti trenuci su bili dragoceni - napisala je, između ostalog, Penelope Kruz Bardem opraštajući se od svekrve.

Pročitajte još: Sve što je potrebno za ovo leto: TOP i pupak! Ali samo na OVAJ način (FOTO)

Pilar Bardem umrla u 82. godini

Pilar Bardem je umrla u 82. godini i njena deca su objavila javnosti u saopštenju da je slavna glumica preminula.

- Umrla je umiru, nije patila i bila je okružena članovima porodice koji je vole - napisala su deca Karlos, Monika i Havijer u poruci za javnost koja je objavljena na Twitter nalogu.

Svo troje dece Pilar Bardem su glumci, a sa sinom Havijerom osvojila je Oskara za film "Nema zemlje za starog čoveka".

Pročitajte još: Ističe NAJBOLJE na ženi: Detalj bez kojeg ne smete završiti leto (FOTO)

Havijer Bardem očajan

Havijer Bardem je nedavno govorio o tome koliki je uticaj njegova majka ostavila na njega i njegovu karijeru.

- Od moje majke naučio sam da ako hoćeš nešto da uradiš treba da uradiš najbolje što možeš - rekao je Havijer Barder "El Paisu".

- Provodila je noći i noći čitajući scenarija - rekao je Havijer Bardem.

Pročitajte još: Naučite od Pipe Midlton: Kako da sakrijete stomak i istaknete grudi (FOTO)

Pilar Bardem je bila poznata i po političkom i društvom delovanju, a učestvovala je i u kampanji u kojoj je pomagala glumcima. Pilar je protestvovala i protiv rata u Iraku.

Pilar je bila izuzetno popularna i voljena glumica.

- Tako mi je žao. Nedostajaće mi mnogo tvoja mama. Prelepa žena i glumac. Veličina bez granica. Grlim te beskonačno - napisao je obožavatelj na Instagramu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas