Oglas
· · Komentari: 0

Pevačica Selma Bajrami pokazala obline: NJen kupaći oduševio fanove (FOTO)

Selma nikad bolje nije izgledala

1658643555_bajrami_08122017_0016.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Selma Bajrami je na svoj Instagram profil okačila sliku u kupaćem i tako privukla pažnju javnosti. Veoma zgodna pevačica očigledno brine o svojoj liniji, s obzirom da slike ostavljaju bez daha.

Ona je nosila bikini koji je bio u crnoj boji sa zvezdicama. Obula je veoma visoke bež štikle sa mašnicom napred. Nosila je čuvene "pilotske" naočare za sunce koje su upotpunile čitavu kombinaciju. 

Pročitajte još: ŠOK na nastupu srpske pevačice u SPLITU! Evo šta je publika priredila Aleksandri PRIJOVIĆ, pa se odmah oglasile i kolege (FOTO/VIDEO)

 

Ispod slike su se našli brojni pozitivni komentari kao što su "Najjača riba na estradi", "Bravo mačko", "Neke mlade ti nemogu prsta pruziti"...

Najčešći među njima je bio "Kakvo telo Selma ima" zbog istoimenog hita iz njene mladosti koji joj je doneo veliku popularnost.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas