Oglas
· · Komentari: 0

Pevačice se na događaju pojavile u ISTOJ HALJINI: Pogledajte KO JE PRVI predstavio plavu haljinu ove godine (FOTO)

Kao bliznakinje! Kantri zvezde Kelzi i Mekenzi šokirale su se kada su videle da su isto obučene, ali one nisu bile prve koje su ponele ovu kreaciju

1668593189_Plava-haljina-naslovna-veca.png
Foto: Profimedia
Oglas

Dve dame su se na nedavnom događaju u Nešvilu, dodeli CMA nagrada, pojavile isto odevene. Izgleda da su kantri pevačice Kelzi Balerini i Mekenzi Porter razmišljale slično, kada su obe na crveni tepih došle u istoj haljini nebo plave boje!
Jedino što ih je razlikovalo tom prilikom su nakit i frizura. Iako obe plavuše, dok se jedna opredelila za talase, druga je nosila puštenu ravnu kosu. 
Ovo nije prvi put da se ovakva situacija zadesi na crvenom tepihu, dok nekima deluje veoma simpatično, drugi krivca traže u stilistima koji se nedovoljno informišu o tome šta će možda neko drugi nositi. 

Foto: Profimedia

Tek da priču o plavoj haljini učini još zanimljivijom, Kim Kardašijan je bila jedna od prvih koja je ponela istu kreaciju još u martu ove godine. Time je dokazala još jednom da je prava trendseterka. Kim je svoj izgled podigla na sledeći nivo, dodajući i naočare za sunce, kao i duge rukavice u istoj boji, a crnu kosu je zavezala unazad u rep. 

Pročitajte još: "Dosta stvari sam kupila na sniženjima": Anastasija Ražnatović potpuno iskreno o garderobi i trošenju novca - "Delim stvari sa majkom"

Nesumnjivo veoma dramatičan i upečatljiv izgled, u našoj zemlji je kasnije ponela i Jelena Karleuša. Sve je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, a kako Jeleni stoji uska plava haljina u odnosu na dame u Americi, prosudite i sami.

Foto: ATA

 

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas