Oglas
· · Komentari: 0

RAZIGRANI SEKSEPIL njeno je drugo ime: Oskarovka je prošetala gola ramena i duboki izrez na crvenom tepihu u Indiji (VIDEO)

Špankinja koja je osvojila svet

1680429934_Penelope-naslovna-profim.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Penelope Kruz ne pokazuje znake zaustavljanja. Ona je udata za podjednako uspešnog i poznatog kolegu, Havijera Bardema, imaju dvoje dece, glumica je napunila 48 godina, i izgleda bar deceniju mlađe.

Svaki put kada se pojavi na crvenom tepihu, osim stilom, Penelope sve prisutne ostavi bez daha svojom negovanošću i energijom. Iako je već dobro zagazila u petu deceniju, glumica se ne obazire na brojke, te bira kreacije koje bi nosila i onda kada je imala 20. i to odlično radi.

Na nedavnom pojavljivanju u Indiji, na događaju koji je bio preplavljen poznatim ličnostima, glumica je zablistala u pastelno roze haljini, dubokog izreza, koja je isticala njenu vitku figuru i noge. Preko nje imala je ogrtač sa perjem, a seksepil je dodatno naglasila otkrivši jedno rame.

Penelope je nasmešeno pozirala fotografima. Kosu je pokupila u visoki rep, otkrivši svoje lice uokvireno šiškama, a od nakita je ponela efektne zlatne minđuše. Kada je obuća u pitanju, opredelila se za visoke srebrne sandale sa tankim kaišićima.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas