Oglas
· · Komentari: 0

Sandra Afrika u vrelom izdanju: Pozirala pod TUŠEM u BIKINIJU, usledila lavina komentara (FOTO)

Pevačica raspametila pratioce

1668940037_Foto-Ataimages.rs-Sandra-Afrika.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Sandra Afrika uživa u Dubajiju, gde je vreme prelepo, a Sandra uživa u kupanju i sunčanju. Odlučila je da delić atmosfere podeli da sa pratiocima, pa je okačila vrele fotografije u bikiniju.

Posebno oduševljeni su bili pripadnici "jačeg" pola, jer je njena izvajana figura bila u prvom planu. Bikini za koji se opredelila bio je u jako zanimljivoj nijansi plave boje.

Pročitajte još: Milan Marić zapalio društvene mreže: Popularnog glumca u ovakvom izdanju nismo imali prilike da vidimo (FOTO)

Pevačica je jednom prilikom za medije izjavila kako nema ništa protiv plastičnih operacija, dok su one u granicama normale.

"Ja sam za plastične operacije, ali u granicama normale. Poenta zahvata je da se sredimo i budemo lepše, a ne da budemo ružnije i da se unakazimo", rekla je Sandra Afrika i dodala: "Manje korekcije su mi ok. Ja sam povećala grudi, u usnama imam hijaluron i radila sam malo botoksa".

 

Brojni pozitivni komentari nizali su jedan za drugim.

"Bog i batina! Zapalila Instagram", "Kakva guza", "Oprez za srčane bolesnike", "Gori Dubai", bili su samo neki od njih. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas