Oglas
· · Komentari: 0
stil

Svedena i zavodljiva: Odevna kombinacija MILICE TODOROVIĆ savršena za sve prilike (FOTO)

Popularna pevačica podelila je fotografiju na društvenim mrežama i sve oduševila izborom odeće.

1645170389_milica_todorovic_03082018_00014.jpg
foto: Ata images
Oglas

Milica je objavila fotografiju na društvenoj mreži Instagram, a u prvom planu bio je njen savršen stajling. Popularna pevačica odabrala je provereno dobru kombinaciju crne i bele boje.

Pročitajte još: ŠPANSKA KRALJICA IMA SAVRŠENO RAVAN STOMAK: Svakog jutra konzumira ISTE NAMIRNICE

Crno-beli kombinezon istakao je njen struk i vitku liniju. Donji deo, koji naizgled podseća na duboke crne pantalone, vizuelno je izdužio njene noge, a gornji deo koji se kopča oko vrata savršeno je istakao  njena leđa i ramena.

Milica je odlučila da formalnost crne i bele boje razbije efektnim detaljima poput trake sa cirkonima oko njenog struka i sata koji je dao posebnu notu odevnoj kombinaciji. Dugu, plavu i negovanu kosu vezala je u konjski rep, a šminka je upotpunila njen izgled.

Pogledajte i prosudite sami.

Milica je više puta pokazala da ima istančan ukus za modu.

Bonus video:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas