· · Komentari: 0
vežbanje

Tajna savršeno oblikovanih ruku Dženifer Aniston: Ovako izgleda trening poznate glumice (VIDEO)

U šestoj deciniji, Dženifer Aniston i dalje oduzima dah svojom savršenom figurom.

1616003023_Depositphotos_11708791_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Najviše joj zavide na savršeno oblikovanim rukama, sa kojih koža ne “visi”, već je sve besprekorno zategnuto, a mišići su savršeno oblikovani.

Tajna je u posebnom treningu za ruke, koji traje svega deset minuta.

Pročitajte još: Da li ste znali da žene koje vežbaju bolje zarađuju?

Trening Dženifer Aniston često je mešavina joge, aerobika i zahtevnih kardio treninga, a uz to, njen saveznik je i zdrava ishrana, koja je glumici izuzetno važna.

Ipak, kada su mišići ruku u pitanju, Dženifer može da zahvali svojoj instruktorki, koja je kreirala savršene joga pokrete, koji su učinili da njeni mišići budu vretenasto oblikovani.

Najbolje od svega je što trening Dženifer Aniston ne zahteva dodatnu opremu, pa se može izvesti i u udobnosti doma. Potrebno je da izdvojite svega 10 minuta dnevno i za mesec dana primetićete da su vaše ruke tanane, ženstvene i savršeno oblikovane.

Pročitajte još: Rešite se bolova u leđima: Ovo su tri idealne vežbe za kičmu

U videu za “People” magazin, Mendi Ingber, instruktorka Dženifer Aniston, pokazala je ceo trening koji će ojačati mišiće vaših ruku i učiniti da višak masnih naslaga nestane, a koža vrlo brzo postane zategnuta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.