· · Komentari: 0
LETNJA MODA

TOP stajling za vrele letnje večeri ponela je glumica Sofija RAJOVIĆ! Pogledajte koje komade morate i vi imati (FOTO)

Popularna srpska glumica odabrala je savršen autfit za vrele letnje večeri

1625610430_marija_mikic_04072021_0043.jpg
Foto: Ataimages

Popularna srpska glimica zanosnog osmeha, slavna Sofija Rajović poznata je i po istančanom ukusu za modu, pa se u javosti uglavnom može sresti u savršeno iskombinovanim odevnim komadima. Upravo tako je i u jednoj od večeri za nama glumica Sofija Rajović izgledala kada se pojavila na jednoj prestoničkoj proslavi u sred vrelih julskih dana u Beogradu.

Pročitajte još: MALO KO ZNA da je Petar Srugar bio u vezi sa VODITELJKOM PAROVA! "Bili smo zajedno oko dve i po godine"

Za tu priliku glumica Sofija Rajović ponela je šareno odelo od satena, sa sakoom nalik na popularne kimono mantile sa kraćim rukavima. Uz to je iskombinovala sandalice u boji kože sa tankim kaiščićem i visokom potpeticom, kao i skupocenu torbicu brenda Valentino u istoj boji, a koja staje i do nekoliko hiljada evra.


Foto: Ataimages

Značajna uloga u "Vojnoj akademiji"

Slavna glumica Sofija Rajović prvi veliki projekat koji je radila bio je serija "Zaustavi vreme". Zatim "Vojna Akademija", "Mamula", "Dangube", "Tmina" i mnoge druge. Vodila je jedan popularni kviz, a nakon toga i emisiju "Audicija" na TV Pink. Neko vreme se bavila manekenstvom.

Pročitajte još: Šeron Stoun (63) u žutom bikiniju: Ovaj model stoji damama svih godina (FOTO)

Popularnost i širu pažnju javnosti privukla je ulogom manekenke Ivane koju je tumačila u filmu "Vojna akademija 2" i drugoj sezoni istoimene televizijske serije.


Foto: Ataimages

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.