Oglas
· · Komentari: 0

VODITELJKA RTS-A POKAZALA ZANOSNE OBLINE: Uskoro puni 50 godina, a svojim mišićama je zadala domaći zadatak duplo mlađim devojkama (FOTO)

Svojom objavom na Instagramu privukla je veliku pažnju javnosti i obradovala pratioce

1692178904_printscreen-instagram.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram - sladjana.tomasevic
Oglas

Voditeljka Slađana Tomašević uživa na zasluženom odmoru. Odlučila je da otputuje na Kipar sa kog se često oglašava i postavlja fotografije.

One je objavila fotografiju u kupaćem kostimu na kojoj se vidi koliko voditeljka vodi računa o sebi i svom izgledu, s obzirom na to da njeno telo izgleda neverovatno. Mišići i obline su bili u prvom planu, a pozitivni komentari su se nizali jedan za drugim.

Foto: Printscreen/ Instagram - sladjana.tomasevic

"Prelepa i prezgodna", "da li je moguće da ovako dobro izgleda", "kakvo telo imaš, svaka čast", samo su neki od komentara.

Slađana će u septembru napuniti 50 godina, ali je ovom objavom zadala domaći zadatak mnogo mlađim devojkama i pokazala kako se briga o sebi uvek isplati.

 

Na RTS-u se zaposlila sa samo 22 godine, a tokom svoje karijere nije imala ni jednu estetsku operaciju. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas