· · Komentari: 0
SMELO

Zvezda grupe Pusiket dols pojavila se u HRABROJ KOMBINACIJI: Da li vam se dopada? (FOTO)

Oblačenje u jarku monohromatsku odevnu kombinaciju ume da bude problematično, ali pevačica je možda uspela da se "izvuče".

1643792621_pjimage---2022-02-02T100315.082.jpg
Foto: Profimedia

Zvezda ženskog sastava Pussycat dolls, Ešli Roberts, pojavila se u noćnom izlasku u ružičastom sakou sa dubokim dekolteom i odgovarajućim pantalonama. Pevačica (40) zablistala je u ponedeljak na projekciji filma "Pam & Tommy" u Londonu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PUSSYCAT DOLLS (@pcd_2020)

Ružičasta boja savršeno pristaje pevačici. Uz sako i pantalone je uklopila i metalik cipele na štiklu, naravno, u ružičastoj boji.

Pročitajte još: Najbolju ideju za TRENDI ŠMINKU, upravo nam je dao muškarac: Damiano David "ZADAO DOMAĆI" damama (FOTO)

Prošle nedelje Ešli je otkrila da je njen raspored bio toliko intenzivan da je hitno prebačena u bolnicu zbog straha da ima aneurizmu mozga. Pevačica je bila naterana da radi toliko da je njeno telo počelo da se „isključuje“ i morala je na magnetnu rezonancu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PUSSYCAT DOLLS (@pcd_2020)

Govoreći o užasnom uticaju koji je na njeno telo imao rad u jednoj od najtraženijih muzičkih grupi na svetu , Ešli je rekla: „Stvar je bila u tome što smo u ženskom bendu, mi zarađujemo ljudima mnogo novca, tako da je raspored bio nečuven. Neću da lažem, na kraju sam se slomila. Bio sam u bolnici. Mislili su da imam aneurizmu mozga. Mislim da je to bilo samo od odlaska, odlaska, odlaska i moje telo se jednostavno isključilo. Doktor je rekao: „Mislim da samo treba da se odmoriš“. 

Da li vam se dopada Ešlina kombinacija?

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.