· · Komentari: 0
kosa

NEGA RAVNE KOSE pre spavanja: Trikovi koji sprečavaju kovrdžanje

Ako želite da ravna kosa ostane takva i kada se probudite, treba samo da ispratite nekoliko trikova.

1620243885_Depositphotos_224182296_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Ako ste isfenirali kosu baš onako ravno kako ste želeli, a vreme je za odlazak na spavanje ipak možete da sačuvate njen izgled netaknut do jutra.

Pre svega je važno da dobro očešljate kosu pre nego što legnete. Ovo ne samo da ga oslobađa od zapetljavanja, već ujednačava prirodna ulja. Takođe, možete da upotrebite malo suvog šampona pri korenu pre nego što se odete u krevet. Dovoljna je samo mala količina koja će upiti ulja koja će vaše vlasište prirodno proizvesti preko noći.

Pročitajte još: Bila je supermodel, danas ima 53. i dalje je najlepša Dankinja na svetu! (FOTO)

A kako biste sprečili uvijanje kose u toku noći možete da je reširite iza sebe po jastuku.

Jastučnica?

Smatra se da će pamuk proizvesti trenje i kovržanje, pa se preporučuju satenske ili svilene jastučnice.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.