Oglas
· · Komentari: 0
muškarci i nega

Muškarci, nega kose je jednostavna uz samo jedan sastojak: Evo šta treba da uradite

Za razliku od žena koje provedu i po nekoliko sati pred ogledalom u sređivanju frizure, muškarci ne moraju previše da se trude oko toga

1651563259_man-979980_1280.jpg
Photo:Pixabay
Oglas

Ali lepa i zdrava kosa podrazumeva i redovnu negu.
Jedno od osnovnih pravila je da je ne perete često, dovoljno je dva-tri puta nedeljno, a posle šamponiranja obavezno koristite balzam jer će biti mekša i sjajnija.

Ako ste pomislili da su domaći tretmani za negu kose namenjeni samo ženana, niste u pravu. Ono što vašu kosu može da “preporodi” je tretman žumancetom. Bogato je proteinima i sumporom, a nedostatak ovog esencijalnog minerala u organizmu može izazvati pojačano opadanje kose, stvaranje peruti i pucanje dlake.

Photo:Pixabay

Pola sata pre pranja kose umutite žumance i masiranjem kože glave kružnim pokretima nanestite na koren. Na ovaj način žumance prodire duboko ispod kože i jača folikule dlake. Ostavite da odstoji nekoliko minuta, isperite kosu mlakom vodom, a zatim je šamponirajte. Ovaj postupak možete ponavljati pre svakog pranja kose jednostavan je, praktičan i višestruko efikasan.

PROČITAJTE JOŠ: GRAD KOJEG VIŠE NEMA : Žrnov - jedna od najvećih misterija Srbije (FOTO)

Koliko god negovali kosu, ona će izgledati neuredno, suvo i ispucalo, ako ne idete redovno kod frizera. Bez obzira na dužinu i teksturu, muškarcima se preporučuje šišanje na četiri do šest nedelja jer se tako održava zdrav izgled i lep oblik frizure.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas