Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дијета са парадајзом која траје само ШЕСТ ДАНА: Можете да изгубите 5 килограма

Ова дијета траје само шест дана за време којих можете да изгубите пет килограма. Поред тога, ослободиће ваше тело од токсина.

1690113775_shutterstock_1070483498.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Дијета на бази парадајза је врло једноставна - четири оброка дневно, доста воде, кафа без шец́ера је дозвољена, чајеви без шец́ера су такође дозвољени, хлеб (30 грама) је дозвољен само за доручак. Парадајз можете да једете свеж, куван, печен у рерни или на роштиљу.

Ево како треба да изгледа мени.

Први и четврти дан

  • Доручак - Парадајз салата са 50 грама сира, маслиновим уљем и босиљком, 2 кувана јаја и 30 грама хлеба.
  • Ужина - 350 грама сезонског воц́а или чаша сока од парадајза.
  • Ручак – Паста од парадајз соса (сос је припремљен са 400 г парадајза или 350г пире парадајза конзервисаног, зачини су по жељи).
  • Вечера - парадајз супа и поврц́е. Додајте першун и кашику павлаке.

Други и пети дан

  • Доручак - Грчка салата и 30 грама хлеба.
  • Ужина - 350 грама сезонског воц́а или чаша сока од парадајза.
  • Ручак – Печени пуњени парадајз са спанац́ем и пиринчем.
  • Вечера - Припремите супу од две главице сецканог лука који је издинстан на маслиновом уљу, ослиц́ филе, два велика парадајза, зачини и кашика павлаке.

Трец́и и шести дан

  • Доручак - омлет са парадајзом, 30 грама хлеба.
  • Ужина - 350 грама сезонског воц́а или чаша сока од парадајза.
  • Ручак - Пилец́е месо (150 грама) у парадајз сосу са печуркама.
  • Вечера - Говедина на жару (130 г) и шопска салата.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas