Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Џенифер Анистон је током снимања ПРИЈАТЕЉА конзумирала само једну салату - откривамо РЕЦЕПТ (ВИДЕО)

Славна глумица посебно води рачуна о свом изгледу и својој исхрани.

1644179988_dzenifer.png
Фото: Депоситпхотос
Oglas

Велика холивудска звезда и звезда серијала "Пријатељи", Џенифер Анистон посебно води рачуна о исхрани и редовним тренинзима, што се директно одражава и на њен изглед.

Прочитајте још: "Умрећу с ожиљком због Данилове несреће": Наташа Беквалац отворила душу о БИВШИМ МУЖЕВИМА

Ова глумица сада је у шестој деценији живота, али жене и даље траже инспирацију у њој и њеном изгледу. Како је снимање нове сезоне славне серије поново у току, у жижу интересовања долазе информације и подаци о свему ономе што је обележило читаву деценију претходне сезоне "Пријатеља". Тако је у јавност доспела информација да је Анистонова током читавих 10 година конзумирала само једну салату, али и да је ручак проводила са колегиницама Кортни Кокс и Лисом Кудроу.

Прочитајте још: Смели аутфит у ОСМОЈ ДЕЦЕНИЈИ: Верица Ракочевић у џомбастим чизмама и кратком капуту изгледа као ТИНЕЈЏЕРКА (ФОТО)

Салату је правила од булгура, црвеног лука, краставаца, фета сира, куване леблебије и пистаћа, уз додатак сецканог першуна и коријандера, а није у њу стављала никакав прелив. 

Глумица прошле године испричала да је почела да поштује аутофагију, односни периодично гладовање које практикује пуно њених колега из Холивуда, али и Новак Ђоковић.

@кикииван 👩🏽‍🍳#форyоупаге #форyоу #фyп #цоокинг ♬ сом оригинал - 🦆

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas