Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
слатко и укусно

Глазиране крофнице са циметом и смеђим шећером - Рецепт за праве сладокусце (ВИДЕО)

Ово је један од рецепата који ће ваша деца обожавати

1655996775_fkew.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/Тастy
Oglas

Експлозија укуса ове калоричне намирнице ће задовољити ваше потребе за слатким и дефинитивно подићи ваше нивое допамина у телу!

Прочитајте још: Хлеб од бундеве са пуњењем од јаворовог сирупа и крем сира: Будите прави иноватор у кухињи (ВИДЕО)

Састојци:

¼ шоље шећера 50 г 
¼ шоље смеђег шећера 55 г 
2 јаја
2 кашике путера , растопљеног
1 ⅔ шоље брашна 200 г 
¼ шоље сојиног брашна 30 г 
½ кашичице прашка за пециво
4 шоље уља, за пржење
⅓ шоље шећера 65 г 
2 кашичице млевеног цимета
1 кашика смеђег шећерног сирупа, за премазивање

Припрема

У великој посуди за мешање умутите шећер и јаја док не постане глатка. Додајте отопљени путер и умутите док не постане глатко. Просејати брашно, сојино брашно и прашак за пециво и измешати. Оставите тесто да одмори 30 минута.
Разваљајте тесто рукама величине пинг-понг лоптице. У дубокој шерпи загрејте уље на 190 ° Ц. Користећи шупљикаву кашику, пажљиво пржите куглице у малим порцијама. Пребаците крофне на тањир обложен папирним убрусом. Припремите шећер од цимета мешањем шећера и млевеног цимета. Уваљајте крофне у шећер са циметом. Прелијте мало смеђег шећерног сирупа на врх. Можете користити и карамелу ако више волите. 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas