Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
брзо и укусно

Најбољи рецепт за ХЛЕБ СА БЕЛИМ ЛУКОМ: Неодољиво јело које сви волимо

Ко још може да одоли топлом хлебу из рерне који мирише на бели лук? Откривамо вам најбољи начин за прављење ове "посластице" за доручак

1654173725_garlic-bread-gdc4824e0c_640.jpg
Oglas

Тајна заиста доброг хлеба са белим луком је да користите много белог лука—4 чена за један хлеб! Обавезно користите свеже исецкани пармезан за максималну топљивост. 

Прочитајте још: Овакав ПИЛАВ још нисте пробали! Прво се "активира" бели лук, а онда следе 3 тајна састојка (РЕЦЕПТ)

Ако вам остане вишка, ставите хлеб у пластичну кесу, па у замрзивач. Хлеб може да се чува око 3 месеца и кад год желите кришку (или четири), ставите их у рерну на 200 степени док се не одмрзну и не постану хрскави.

Састојци 

4 чена белог лука, млевеног
путер, омекшан - количина по потреби
1 багет или француски хлеб, исећи по дужини ни дебело ни претанко
пола кашике соли 
свеже сецкани першун
рендани пармезан 

Припрема: 

Загрејте рерну на 200° и обложите велики плех папиром за печење. Направите прво путер од белог лука тако што ћете у њему помешати све састојке па премазати преко хлеба: У малој чинији помешајте омекшани путер са белим луком, сољу и першуном док се добро не сједини. Изрезане странице хлеба обилно премажите путером од белог лука. Поспите пармезаном. Пеците док хлеб не постане златан, око 10 минута.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas