Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РЕЦЕПТ

Припремите ручак за два дана: Припремите кисели купус са сувим месом (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

Сјајна идеја за ручак

1667113954_kupus-sa-mesom.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/Бакина кухиња
Oglas

Уколико ових дана не знате шта бисте припремили за ручак, из бакине кухиње стиже рецепт за кисели купус са сувим месом, који можете јести два дана.

Прочитајте још: Ове намирнице могу умањити АПЕТИТ: Спречите преједање на природан начин

Потребно је:

1 велика главица киселог купуса
пар сувих ребара
100 гр суве сланине
2 свињске крменадле од врата
неколико чена белог лукапо жељи
неколико листа ловора
1 кашика масти
неколико зрна бибера
1 кашичица слатке и туцане љуте паприке

Припрема:

Исечи пола купуса на коцке па га опрати ако је јако кисео. Поређати на дно па исећи месо и ставити на купус. Сланину исећи на коцке па побацати одозго.  Додати  паприку и одозго додати остатак купуса на коцке.

Ставити маст или уље, ловоров лист још мало паприке и зрне бибера. Налити воду до пола па поклопити поклопцем експрес лонца. 

Прочитајте још: Како треба да чувате намирнице да би вам дуже остале СВЕЖЕ? Сви трикови искусних домаћица

Кувати сат времена на тихој ватри. Уз купус  обавезно проја...Мирни стре за два дана за ручак. 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas