Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УКУСНО

Ови колачићи са КОКОСОМ од само ТРИ САСТОЈКА ће вас одушевити (РЕЦЕПТ)

Ако нешто волимо то су свакако брзи и укусни рецепти од три састојка и да нема печења. Мислите да је предобро да би звучало истинито? Није, испробали смо!

1603961092_Depositphotos_148239411_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Иначе ови колачићи задовољавају све популарне критеријуме исхране: имају мало угљенохидрата, кето су, а и вегански ако не употребљаваш мед него неки други заслађивач попут агавиног сирупа.

Ови кокосови колачи без печења могу се покривени држати на собној температури до седам дана. У фрижидеру могу стајати месец дана, а замрзнути до два месеца.

Прочитајте још: Плетена погача изазов за искусне домаћице: КОРАК ПО КОРАК (ФОТО/ВИДЕО)

Састојци:

  • 3 шоље кокосовог брашна
  • 1 шоља кокосовог уља
  • 1/4 шоље било којег заслађивача по избору

Фото: Депозит

Прочитајте још: ЗА СВЕ СЛАДОКУСЦЕ: Кремасти сочни колач са пудингом и воћем (ФОТО/ВИДЕО)

Припрема:

  1. У велику посуду за мешање успите незаслађено кокосово брашно.
  2. Кокосово уље растопи у микроталасној пећници (потребно је само неколико секунди) и затим додајте кокосу. Кокосово уље постоји у две варијанте: без укуса и мириса на кокос или с мирисом и аромом кокоса. Можеш користити било које, али, наравно, ово с укусом даће јачу арому колачићима.
  3. Додајте заслађивач по избору. То може бити мед, агавин сируп, јаворов сируп.
  4. Мешајте док се не створи хомогена маса. Ако је маса превише мрвичаста, односно не спаја се лепо, додајте мало воде или још заслађивача, зависно од тога колико слатке колаче желите.
  5. Пребаците смесу у тепсију величине, отприлике 20џ24цм, обложену папиром за печење. Навлажите руке па смесу лепо утисните и поравњајте.
  6. Ставите у фрижидер или замрзивач да очврсне. Након тога нарежите колач на коцке и и уживајте.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas