Oglas
· · Komentari: 0

Otkrijte čaroliju Carnex šunki – ukusan i lak obroku koji će osvojiti vaša nepca i olakšati vam pripremu savršenih jela!

Carnex šunke, nastale iz pažljivo odabranih komada mesa bez veštačkih boja, predstavljaju vrhunski obrok sa manje od 2% masti.

1703081997_carnex-2_700X422.jpg
Oglas

NJihov blag ukus i specifična tekstura čine ih idealnim za raznovrsne obroke po vašoj želji i inspiraciji. Ove šunke se lako kombinuju sa svežim povrćem, hlebom po vašem izboru, ili uz ukusan namaz za stvaranje savršenog sendviča.

Za ljubitelje tradicionalnih ukusa, Carnex Stišnjena šunka je pravo otkriće. Uz pečena jaja, stvara klasičan doručak koji će vam pružiti dovoljno energije za efikasan početak dana. Osim toga, Carnex Stišnjena šunka, Delikates u omotu i Specijal kuvana šunka nude vrhunski kvalitet, s malim sadržajem masti.

Carnex, sa svojih šest i po decenija tradicije, kvaliteta i inovacija, nudi širok asortiman mesnih proizvoda koje generacije prepoznaju i vole. Od dimljenih specijaliteta poput čajne kobasice, kulena i domaće mesnate slanine do delikatesnih proizvoda kao što su delikates viršla i stišnjena šunka, Carnex nosi oznaku srpskog kvaliteta.

Carnex šunke su obeležile ukuse čitavih generacija, praveći se od pažljivo odabranih i obrađenih komada najkvalitetnijeg mesa sa domaćih farmi. Bez veštačkih boja, laktoze i sa manje od 2% masti, Carnex šunke su pametan izbor za sve koji paze na liniju, brinu o izbalansiranoj ishrani.

Uz Carnex šunke, svaki dan biće ispunjen punim ukusom mesnih delikatesa jer dobar obrok čini svaki dan posebnim. Pružite sebi zadovoljstvo vrhunskog kvaliteta i tradicije, uživajte u ukusima koji traju decenijama! Uz Carnex šunke svaki dan može biti ukusan!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas