· · Коментари: 0
ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ

Јутјуб ФУНДАМЕНТАЛИСТИ шаљу младима шокантну ПОРУКУ о СЕКСУ (ВИДЕО)

"Ћао девојке", поздрав је хришћанских фундаменталисткиња, а онда следи шок!

1611246010_girl.PNG
Фото: Youtube/ screenshot Girl Defined

Јутјуберке које отворено истичу да су хришћанке и Јеврејке Girl Defined и Classically Abby узбуркале су јавност новим видеом у којем младе позивају да апстинирају од секса.

Прочитајте још: Шок у Милану: Манекени као аватари и мушкарци у розе капутима! (ВИДЕО)

Кристин Кларк и Бетани Бил су потпуно другачије тинејџ инфлуенсерке од осталих. Истина, и њих две се баве модом и изласцима, али на потпуно другачији начин. Оне су хришћанске фундаменталискиње и позивају младе да се одупру привлачности истог пола! И не само то, проповедају традиционалан начин живота у којем је мушкарац глава куће, а жена треба да брине о породици.

Трансродне особе да се врате свом полу...

Оне имају 158.000 пратилаца који пажљиво прате њихову препоруку да: "не треба имати секс пре брака"!

Прочитајте још: Велики златни брош и црвена сукња до пода... Лејди Гага поставила нове модне трендове (ФОТО)

У једном од њихових најпопуларнијих видеа оне позивају трансродне особе да се освесте, призову свести и врате својој родној припадности.

Прочитајте још: МОДА ЈЕ ПРОЛАЗНА, СТИЛ ЈЕ ВЕЧАН! Будите жена од стила помоћу ових основних правила (ФОТО)

Изгледа да је тренд хришћанских вредности поново у моди, а нарочито међу младима. И многе друге Јутјуберке деле мишљење хришћанских фундаменталиста, а тако се и отворено представљају.

Фото: Youtube/ screenshot Classically Abby
Не откривајте тело и читајте Библију!

Једна од њих је Еби Шапиро која позива девојке да се облаче скромније, да неоткривају превише тело на очиглед свих, јер ће тако бити занимљивије мушкарцима.

Прочитајте још: ШТЕП, шав и прслук. Почињу РАСПРОДАЈЕ ове ствари ће бити модерне и наредне зиме

И она се залаже за целибат пре брака, а свима препоручује да прочитају Библију. Она је Јеврејка и мисли да млади не треба да се стиде традиције, већ - поносе. Еби има скоро 100.000 пратилаца на Јутјуб каналу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.