Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРОБАЈТЕ

Четири ПРИРОДНА састојка која смањују видљивост ИРИТАНТНИХ СТРИЈА

Нажалост, већина жена стрије не може избећи, услед разних животних околности, а оне се најчешће јављају на стомаку, боковима, грудима и задњици, у разним добима.

1610790345_Depositphotos_164994406_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

У којем год стању оне биле, важно је да знате како се оне могу ублажити, било козметичким производима, било природним састојцима, које већ врло вероватно имате код куће. Знате ли који су то?

Кромпир

Одавно је познато како кромпир може да избели разне мрље на кожи, а доказано помаже и код ублажавања стрија. Нарежите један већи на дебље кришке, а затим га утрљајте у стрије. Пустите да се сок осуши на критичним подручјима, а затим га исперите.

Прочитајте још: Митови о ЦЕЛУЛИТУ у које верују многе жене: Килажа није разлог број један

Маслиново уље

Фото: Депозит

Осим што је добро за ваше здравље, маслиново уље бројним женама већ дуги низ година је одличан савезник за лепоту, било да се радило о кожи или коси. Али захваљујући антиоксидансима, маслиново уље може и да ублажи видљивост стрија. Умасирајте га топло, а затим оставите да стоји пола сата на кожи и исперите.

Прочитајте још: Немам шта да ОБУЧЕМ! Да ли знате колико дана у животу ЖЕНА проведе ИСПРЕД ОРМАНА?

Шећер

Већ вам је добро познато како шећер одлично уклања одумрле ћелије коже, али може вам помоћи у борби против стрија. Помешајте га с лимуновим соком или маслиновим уљем, а затим масирајте смесом стрије свакодневно по 10 минута.

Прочитајте још: Дуга или кратка коса? Ово брзо примењиво правило открива шта најбоље пристаје вама

Алое вера

Алоу веру називају чаробном биљком, која се користи у разне беаутy и здравствене сврхе. Њен гел доказано обнавља кожу, а приликом редовне употребе, алоа ће избледити и стрије.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas