· · Коментари: 0

Напитак који топи сало са стомака: Смањује значајно обим струка за три недеље (РЕЦЕПТ)

Ако желите да изгубите на килажи и да изгледате савршено у бикинију, овај напитак вам може значајно помоћи

1655654596_pexels-polina-tankilevitch-4443492.jpg
Фото: Пеxелс

Вишак килограма није само естетски проблем, већ може бити изузетно штетан по наше здравље. Посебно су масти које се таложе око струка опасне и могу повећати ризик од бројних обољења. У процесу мршављења могу вам доста помоћи поједини напици. Поред њих, за најделотворнији учинак потребно је да укомбинујете и физичку активност и избаналнсирану исхрану.

Главни састојак овог напитка је рен. Он садржи витамине Б1, Б2, Б6, Ц и калијумом, гвожђе, фосфор, магнезијум. 

Прочитајте још: Ово је идеални јутарњи напитак: Убрзава метаболизам и помаже при мршављењу

Неизоставан је додатак разним јелима, посебно уз масну храну јер помаже да се лакше свари, а уз то чисти организам и убрзава метаболизам. Употреба рена у исхрани доводи до правилног дигестивног рада и здравља црева. Рен подстиче и рад јетре, срца и циркулацију, а уз то је одличан диуретик и помаже код реуматизма.

Састојци:

  • 125г рена
  • 3 кашике меда
  • 2 кашичице цимета
  • 4 лимуна
  •  мало корена ђумбира (до 2цм)

Припрема:

  1. Изблендајте рен и ђумбир, па додајте исцеђен лимунов сок у блендер. Ову смесу мутите још 3 минута.
  2. На крају додајте мед и цимет. Мутите док смеса не постане хомогенија.

Препоручује се да се узима кашичица до две дневнп и то пре оброка или пре вежбања. Саветује се да 3 недеље конзумирате на овај начин смесу, а да након тога направите паузу неколико дана.

Овај густи напитак сјајан је диуретик и помоћи ће вам да избаците вишак течности из организма.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.