· · Коментари: 0
невероватно

Шокантна трансформација: Мајка шесторо деце је изгубила 75 килограмa и oткрива у чему је тајна (ФОТО)

Тридесетогодишња Кречел Картер мајка је шестеро деце, а на друштвеним мрежама привукла је велику пажњу јавности због шок трансформације.

1610025432_Untitled.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм/ Крецхелле Цартер

Наиме, она је изгубила велики број килограмима, а на Инстаграму често дели и упоређује фотографије "пре" и "после" мршављејња.

Прочитајте још: Нема везе с храном: РАЗЛОГ БРОЈ ЈЕДАН зашто се с годинама лакше гојимо

Кречел је дијагностификована хронична болест, па су се њени килограми скупљали након што је била приморана да лежи у кревету због разних лекова и операција. У свом најгорем издању имала је 140 килограма па није могла да стоји дуже од 45 минута без болова. Стога је одлучила да промени своје навике и изгуби вишак килограма који су је спречавали у нормалном животу.

Престала је да конзумира нездраву храну из ресторана брзе хране, грицкалице и смањила количину својих оброка. Започела је са ходањем сваки дан, где је прво направила око 1.500 корака, а сада направи и до 20 хиљада корака дневно. У само једној години успела је да изгуби 75 килограма.

Почетком 2021. године поделила је своју трансформацију на друштвеним мрежама како би инспирисала друге у промени начина живота.

Прочитајте још: ДОБРО СЕ НАСПАВАЈТЕ: Недостатак сна повећава телесну тежину

- Божић 2019. и 2020. године изгледају веома другачије. Не мислим само на свој изглед. Сада сам могла нормално да дишем, све да направим, и још имам енергије за госте - написала је у својој објави.

Сада је напокон могла да ужива са својом породицом без осећаја незадовољства својим изгледом, али и проблема с преједањем.

- Мој успјех у губљењу килограма показује да могу све. Посебне прилике неће ме вратити на почетак јер знам да остатак године вежбам и пратим здраву исхрану - објаснила је.

Прочитајте још: НОЋНО УБРЗАЊЕ МЕТАБОЛИЗМА: Ослободите се масноће и вишка течности из организма

Сада, када има само 65 килограма, осећа се срећније и здравије него икад пре.

- Не стидим се свог изгледа пре, али сам срећна што сам се одлучила на промену и дошла довде. Једва чекам да постигнем још циљева и одржавам сретан и здрав животни стил - открила је Кречел.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.