Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Побољшајте концентрацију на послу помоћу ове три навике

Уколико вам је посао стресан и напоран, постоје трикови који вам могу помоћи да олакшате тежак период

1607800260_posao.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Радни дан од осам сати, често уме да буде веома напоран, тако да често већина изгуби концентрацију у неком периоду.

Прочитајте још: Добила је ОПЕКОТИНЕ након једне ствари коју је урадила пре СУНЧАЊА! А онда је је завршила у ХИТНОЈ! (ВИДЕО)

 

Како бисте успели да останете фокусирани на свој рад, потребно је да у ваш свакодневни живот уведете неке промене, како бисте имали концентрацију током радних сати.

Пијте воду

Бројне студије показују да дехидрација утиче на расположење, а самим тим и на концентрацију, памћење, учење и расуђивање. Осим тога, недовољна количина воде у организму утиче и на ваш ниво енергије па не заборавите да, током посла, пијете што више воде.

Вежбајте

Недостатак концентрације на послу може бити последица осећаја да сте преморени од посла. Вежбе су од виталног значаја за ваше ментално здравље и уклониће овај осећај. Студије су показале да се овај осећај, помешан са депресијом, најчешће јавља код људи који не вежбају. 

Прочитајте још: ЗЛАТНА ВОДА скида флеке са коже, а за њену припрему довољан вам је само ПРСТЕН

 

Рузмарин

Рузмарин вам може помоћи да се концентришете и вратите себи вољу за рад. Студије показују да особе, које су изложене благом мирису рузмарина, обављају радне задатке брже и прецизније. Довољно је само да га поставите на радни сто.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas