Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КОРИСНО

Да ли сте задовољни животом? СРЕЋНИ људи сваког дана ураде ОВУ СИТНИЦУ

Да ли сте задовољни својим животом? ​Свако повремено себи постави ово питање, а уколико је одговор одричан, ево неколико савета како да постанете такви.

1600861244_Depositphotos_316823618_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Стручњаци истичу да је важно развити снажну свест о себи јер из тога произилази лично задовољство.

Такође, довршите сваку започету обавезу, суочите се са страховима и не подилазите другима.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Древни ЛЕК монаха са Свете Горе који "ДИЖЕ из МРТВИХ" (РЕЦЕПТ)

Амерички клинички психолог и терапеут Џенифер Гутман каже да сваког дана треба записати бар једну лепу ствар која вам се догодила. Рецимо, заједнички ручак са пријатељицом коју дуго нисте видели, одлазак на излет, у шетњу, вожња бициклом...

Записујте срећу
Забележите најлепше тренутке јер ће се они претворити у успомене које ће увек у вама будити задовољство.
За почетак, запишите, бар, једну лепу ствар која вам се догодила током дана.

Поједина истраживања су показала да су екстровертне особе задовољније, па је важно да умете и да се истакнете. И не само на послу, већ и у приватном животу. Можете да се дописујете с неким или пошаљите поруку пријатељу са којим дуго нисте у контакту. Али најважније је да срећу претворите у животни циљ.

Прочитајте још: Руски научници ОТКРИВАЈУ: Овај КОРОВ помаже у лечењу КОРОНЕ!

Препознајте шта вас чини задовољним јер ће вам то помоћи да изградите позитиван став о себи, али и да тако посматрате свет.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas