Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Андријана Лима открила свој трик за мршављење: Одабрала је ефикасан начин за губљење килограма

Погледајте о којој врсти тренинга је реч

1683714490_profimedia-0765709540.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Адријана Лима открила је на Инстаграму детаље свог тренинга. Славна манекенка упустила се у борбу са вишком килограма које је добила у трећој трудноћи. Није журила да експресно смрша, што је била паметна одлука. А тренинг који је одабрала сматра се једним од најефикаснији.

Лима је велики љубитељ спорта, тренирала је раније бокс који је издвајала као омиљену спортску дисциплину. Тренирала је и током трудноће, верујемо уз препоруку лекара, а у међувремену је постала први ФИФА фан глобални амбасадор.

Како на слици видимо, једна од метода тренирања Адријане Лиме је прескакање вијаче. Ова врста је добро позната па ипак се о њој не говори довољно. Позната су бројна благотворна дејства овог тренинга на организам: сагорева брзо калорије, повећава густину костију, може да позитивно утиче на кардиоваскуларно здравље, активира се велика група мишића (што је вијача тежа, активира се већа група мишића), повећава агилност (снагу, покретност), побољшава кородинацију покрета и одржавање равнотеже, доприноси општем добром стању организма (утиче на квалитет сна, продуктивност, начин на који се боримо са стресом), може да делује и попут одређене врсте медитације и притом је и забаван вид активности.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - адрианалима

Није нимало случајно што је Лима одабрала баш ову врсту тренинга.

Подсетимо, Адријана Лима је 29. августа прошле године са продуцентом Андреом Лемером добила сина Сајана, из брака са прослављеним кошаркашем Марком Јарићем има ћерку Сијену и Валентину.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas