Oglas
· · Komentari: 0

Andrijana Lima otkrila svoj trik za mršavljenje: Odabrala je efikasan način za gubljenje kilograma

Pogledajte o kojoj vrsti treninga je reč

1683714490_profimedia-0765709540.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Adrijana Lima otkrila je na Instagramu detalje svog treninga. Slavna manekenka upustila se u borbu sa viškom kilograma koje je dobila u trećoj trudnoći. Nije žurila da ekspresno smrša, što je bila pametna odluka. A trening koji je odabrala smatra se jednim od najefikasniji.

Lima je veliki ljubitelj sporta, trenirala je ranije boks koji je izdvajala kao omiljenu sportsku disciplinu. Trenirala je i tokom trudnoće, verujemo uz preporuku lekara, a u međuvremenu je postala prvi FIFA fan globalni ambasador.

Kako na slici vidimo, jedna od metoda treniranja Adrijane Lime je preskakanje vijače. Ova vrsta je dobro poznata pa ipak se o njoj ne govori dovoljno. Poznata su brojna blagotvorna dejstva ovog treninga na organizam: sagoreva brzo kalorije, povećava gustinu kostiju, može da pozitivno utiče na kardiovaskularno zdravlje, aktivira se velika grupa mišića (što je vijača teža, aktivira se veća grupa mišića), povećava agilnost (snagu, pokretnost), poboljšava korodinaciju pokreta i održavanje ravnoteže, doprinosi opštem dobrom stanju organizma (utiče na kvalitet sna, produktivnost, način na koji se borimo sa stresom), može da deluje i poput određene vrste meditacije i pritom je i zabavan vid aktivnosti.

Foto: Printscreen/ Instagram - adrianalima

Nije nimalo slučajno što je Lima odabrala baš ovu vrstu treninga.

Podsetimo, Adrijana Lima je 29. avgusta prošle godine sa producentom Andreom Lemerom dobila sina Sajana, iz braka sa proslavljenim košarkašem Markom Jarićem ima ćerku Sijenu i Valentinu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas