Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
вежбање

Једна од најстаријих вежби: Овај јога положај ослободиће вас стреса и напетости (ФОТО)

Јога не мора увек да буде компликована, неке веома лаке вежбе могу много да помогну

1660115445_woman-gacd92687d_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Јога је једна од најстаријих вежби на свету. Не само да сагорева калорије и покреће мишиће комбинацијом поза за јачање и истезање већ нас усредсређује на дисање како бисмо се опустили. Тако да, јога је одлична за смањење стреса и истезање мишића.

Уз стални притисак свакодневног живота, јога може да помогне да умирите и истегнете тело, смањујући стрес и напрезање који могу да се накупе током дана. За ово, нема бољег јога потеза од "положаја детета", која је веома популарна. Она помаже у истезању рамена, леђа и кукова и може да смањи бол у овим деловима тела. Доступан свим нивоима, било да тек почињете са вежбањем или сте на напреднијим нивоима.

Прочитајте још: Ових ствари би требало да се придржавате: 4 најважнија савета за тренинг по врућини

Како се ради?

Седите на пете са спојеним прстима и раширеним коленима. Испружите врхове прстију напред, омогућавајући грудима да се ослоне на простирку. Издужите се од кукова до врхова прстију. Покушајте да останете у овом положају од 1 до 5 минута.

Фото: профимедиа

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas