Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВИТКА ЛИНИЈА

Пет вежби уз које ћете за 4 недеље скинути сало и обликовати ПЛОЧИЦЕ НА СТОМАКУ (ВИДЕО)

После празничних гозби, време је да почнете да мислите на своју линију...

1641240820_measuring-tape-g12b5ceee6_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Сало на стомаку може да се наталожи код свакога, без обзира на године и пол. Ипак, постоје одређене разлике у односу на те параметре.

Прочитајте још: Да ли је и вама ово превише ДЕТИЊАСТО: Папараци усликали Џенифер Лопез, а један детаљ око њеног врата НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО (ФОТО)

Масне наслаге у овој регији настају временом, таложе се месецима, некада годинама док не почну да нам сметају. Узрока за њихов настанак има више. Први узрок  је свакако прекомеран унос хране која се акумулира као масне наслаге. Наш организам на тај начин сваки вишак калорија депонује као златну резерву за случај да из неког разлога храна није доступна. Како време пролази, вишкови се додају и сало расте.

Прочитајте још: Након што су јој родитељи пронађени мртви у дому, огласила се популарна глумице: "Желим приватност да тугујем"

Други, главни разлог је повезан са првим, је  премало физичке активности. Када сте активни, сагоревате калорије па тако оно што сте унели као вишак неће моћи да се наталожи. То значи да уживање у храни не мора увек резултирати гојењем, али једино под условом да сте довољно дисциплиновани да сваки прекомерни залогај “потрошите”.

Доносимо вам пет једноставних вежби које ће преобликовати ваше тело за свега четири недеље.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas