· · Коментари: 0
ВЕЖБЕ

РАВАН стомак за 10 ДАНА без напрезања? Вежбајте од 5 минута ЈАПАНСКЕ ПЕШКИРЕ

Методу брзопотезног сагоревања масти у стомаку уз фино обликовање мишићне масе установио је јапански лекар Тошики Фукусуџи, назвавши је јапанска метода пешкира.

1598687962_blonde-2094172_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

Свако би хтео да има раван стомак, а да се при  том много не напреже. Захваљујући оригиналним јапанским вежбама то је сада могуће, свакодневним петоминутним активностима.

Прочитајте још: Сигурно вас БОЛЕ ЛЕЂА када дуго седите: ОВОМ вежбом ојачајте мишиће и научите ПРАВИЛНО да СЕДИТЕ

Пешкир скида маст
Открио је и да је додатни слој масти око стомака последица погрешно постављене карлице. Управо правилним вежбањем и довођењем карлице у одговарајући положај, смањује се и линија струка.

Добро сте чули - за раван стомак вам треба пет минута лежања на поду свакога дана и извођење одређених вежби. После десет дана ваш стомак ће бити затегнут и раван, тврди Кејси Хо стручњак за фитнес, која у почетку није крила скептицизам у погледу повољног исхода.

Метода постоји 10 година, али је сада постала хит!

Методу брзопотезног сагоревања масти у стомаку уз фино обликовање мишићне масе установио је јапански лекар Тошики Фукусуџи, назвавши је јапанска метода пешкира. Метода је у свету тек сада постала популарна, иако је он још пре више од десет година указивао да се постављањем пешкира испод крсног дела леђа и одређеним вежбама уклања вишак масти са трбуха, побољшава држање тела и јачају леђа.

Прочитајте још: Вежбање у току ЛЕТА: Како да вам буде ПРИЈАТНО и ЕФИКАСНО

Важна је величина пешкира, водите о томе рачуна Фото: Депозит

Поступак извођења вежби изгледа овако:

  1. Узмите пешкир средње величине и уролајте у цилиндар. Дужина ролне треба да буде не мања од 38 и широка око 10 цм. Омотајте је траком да остане стабилна и да се не одмота.
  2. Потом седите на равну и тврду подлогу. Најбоље је да поставите јога простирку, а на њу уролан пешкир.
  3. Затим лагано лезите држећи на леђима пешкир. Пешкир треба да буде постављен паралелно са пупком уз доњи део леђа.
  4. Ноге опружите тако да прате ширину рамена, при чему палчеви треба да се додирују.
  5. Руке испружите изнад главе са длановима окренутим према подлози тако да се додирују мали прсти. Истовремено проверите да ли су ножни прсти врховима окренути један према другом.
  6. Овако постављени у лежећем положају на уроланом пешкиру останите пет минута.
  7. Након тога полако устаните, јер су се ваше кости и зглобови мало померали током вежбе.

Прочитајте још: Ево како се решити ВИШКА КИЛОГРАМА на проблематичним местима: СТОМАК имају пивопије, а ЉУБАВНЕ РУЧКЕ кажу - СТРЕС

Уколико ову вежбу истрајно радите свакодневно, очигледни резултати биће видљиви након месец дана.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.