Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕСВАКИДАШЊЕ

ПОСАДИТЕ болест у саксију и решите је се! Ево списка и упутства доктора Бориса!

Невероватна руска метода лечења доктора Бориса Н. Холоденкова наишла је на велики ођек у јавности

1607588285_Depositphotos_135197914_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Бројна истраживања и тврдње лекара који се баве алтернативном медицином заступају став да се болести могу пренети са једног пацијента на било који други организам, нешто налик на психосоматском процесу и оболевању.

Ипак, руски доктор Борис Н. Холоденков отишао је корак даље у својим методама лечења тврдећи да је пацијентима за излечење довољно једноставно умеће - сађење биљака у саксију.

Прочитајте још: ЧУВЕНИ лекар МОЛОХОВ се куне у КРАЉА ЈЕСЕНИ и ЦАРА ЗИМЕ: Руси лече 20 БОЛЕСТИ белим кореном!

Када се биљка сади?
Биљка треба да се засади када је Месец у опадању. То је период између пуног и младог Месеца. У природи и у људском организму у овом периоду, јавља се тенденција ка прочишћавању. Месец у опадању исушује, издувава, смањује, потенцира активност и потрошњу енергије. Биљка се не сади у суботу, недељу и рођендан болесника. Уништити биљку такође треба за време када је Месец у опадању.

Звучи невероватно, али овај руски доктор својим пацијентима предлаже потпуно природну методу излечења. Наиме, на руском порталу за алтернативну медицину доктор Борис Н. Холоденков у свом ауторском тексту наводи да је излечење од готово свих болести могуће ако своју болест засадите у саксију за цвећем. Најбитније, истиче овај доктор, контраидикација у овом процесу нема.

Прво се узме течност болесника: зној, пљувачка...

Процедура коју доктор Холоденков предлаже захтвеа најпре да се код болесне особе узоркује мања количина течности, односно да пацијент прикупи своју течност. Како се објашњава, то може бити гној, урин, пљувачка, зној или на пример, секрет. Даље, ове телесне течности је потребно помешати са земљим и ставити у обичну, мању саксију за цвеће.

Прочитајте још: Кошта 40 динара и ПРОВЕРЕН је зимски руски лек за подизање имунитета

Даље, у овако напуњену саксију треба засадити 2 до 3 семена или луковицу биљке, планетарни знак који се поклапа са знаком болести, и сачекати док се појаве изданци висине неколико цантиметара. Након тога, заједно са кореном извадити биљку, и спалити је ако је обољење повезано са лучењем крви, гноја, зноја или слузи. У свим осталим случајевима, биљка се баца у реку, низ воду. После тога - болест пролази, тврди руски доктор Борис Н. Холоденков.

 

Посадите биљку као пелцер Фото: Депозит

 

Препорука доктора Холоденкова је да се биљка не сади у облику пелцера или корена јер тако биљка може да угине, што није добро за болесника. Само у облику семена, или луковице. Ако семе не проклија, нема никакве опасности по болесника. Како би ова метода била ефиксана, неопходно јепознавати планете, које владају болешћу, и пронаћи одговарајућу биљку.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Древни ЛЕК монаха са Свете Горе који "ДИЖЕ из МРТВИХ" (РЕЦЕПТ)

Полне болести?
Венера - Најпогоднија је за полне болести и уринарне инфекције.

Болести према планетама

Месец - Болести реуматизма и гихта, проблеми са грчевима. За месец се везују и проблеми са гнојним ранама и менструалним поремећајима, али и вашке, свраб, лишај, па и епилепсија, месечарење, депресија, меланхолија, пијанство.

Марс - Ова планета везује се заболести ушију, плућа и јетре. Значајна је код јаких прехлада, ишијаса, мигрене, али и проблема са хемороидима, незарастајућим ранама и унутрашњим крварењима. Такође, решава жутицу, дизентерију, дијареју, пролив, затвор,али и гангрену.

Марс решава мигрене, Меркур несвестице.

Меркур - Решава све врсте болести мозга, несвестице и вртоглавице, али и проблеме са муцањем, неразумним страховима. Ова планета погодна је и за стоматолошке чиреве, чиреве на кожи, акне, бубуљице и фистуле.

Прочитајте још: Руски травар ДМИТРИ: Мушкарци, не купујте скупе препарате, ОВА БИЉКА спречава ЋЕЛАВОСТ

Јупитер - Уколико имате кардиоваскуларне, гастроинтестиналне и болести панкреаса и слезине ова планета је погодна за лечење. Такође, решава хипертензију, ангину, очне болести, тровања, мускулаторне болести, као и болести локомоторног система.

Ако пелцер не успе то нема везе са болесником Фото: Депозит

Сатурн - Решава болести ендокриног и лимфног система, ако и поједина онколошка обољење. Успешна је и код бесплодности, лупуса, псоријазе и мултипла склерозе. Такође, помаже код деменције, прелома, екцема, недијагностикованих болести.

Сунце - Лечи опекотине, промрзлине и тешке инфекције посебно на кожи. Ова планета везује се и за грипозна стања, тешка оштећења срца и очију, парализу као последицу трауме и можданог удара, топлотни и хладни неуродерматитиси, неурозу, топлотни удар, лош метаболизам.

Прочитајте још: РУСКИ лекар Торсунов тврди: Лезите на време, у супротном – ваша ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ОПАДА

Биљке које лече болести према планетама

Месец - анемона, астра, вероника, ирис, камелија, купус, шаргарепа, краставац, фуксија.

Марс - артичока, босиљак, коприва, празилук, ротквица, ротква, цвекла, рен, бели лук.

Меркур - анис, валеријана, ладолеж, далија, грашак, детелина, парадајз, цикорија.

Јупитер - сунцокрет, јасмин, крес-салата, сусам, лимун, нана, маслачак, божур, ружа, рузмарин, пшеница.

Венера - бегонија, каранфил, геранијум, гладиола, лала, хајдучка трава, пасуљ.

Сатурн - рузмарин, кромпир, целер, мирођија.

Сунце - врбена, зумбул, кантарион, невен, сунцокрет, кукуруз, мајчина душица, жалфија.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas