Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КОРИСНО

Викторија Сергејевна саветује: Чистите црева на 3 месеца и спречите РАК дебелог црева (РЕЦЕПТ)

Руски натуролог Викторија Семјоновна препоручује детокс напитак који помаже да се очисти дебело црево, али и оснажии организам.

1607340606_Depositphotos_22931926_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Сведочимо порасту броја оболелих од рака дебелог црева, који је између осталог узрокован и неправилном исхраном, сланом, љутом и масном храном.

Прочитаје још: Руски овсени еликсир Изотова диже из мртвих, а прави се једноставно (РЕЦЕПТ)

Темељни детокс освежава и оснажује организам, избацује токсине из тела и у потпуности чисти црева од накупљених масти, тврди Рускиња Викторија Семјонова, која годинама изучава природне начине лечења.

Расте број оболелих од рака дебелог црева...

- Сведочимо порасту броја оболелих од рака дебелог црева, који је између осталог узрокован и неправилном исхраном, сланом, љутом и масном храном - каже Сергејевна.

Правилно функционисање црева и избацивање токсина из црева допринсе здрављу целог организма и спречавају појаве других слабости и болести, јер се токсични отпад из ових органа даље ресорбира у тело и трује га изнутра. Због тога се не може апсорбовати већина хранљивих супстанци па и имунитет даље слаби.

Симптоми упозорења
Ови симптоми су: грчеви у стомаку или цревима, кандида, упале бешике или бубрега, лош задах или гљивице на стопалима.
Детоксикација црева се ради на три месеца.

Детоксикација црева неопходан је процес, који се мора понављати најмање на свака три месеца.

Прочитајте још: Кошта 40 динара и ПРОВЕРЕН је зимски руски лек за подизање имунитета

Рецепт за детоксикацију из кухиње доноси Викторија Семјонова, упозоравајући на прве симптоме који указују да су наша црева преоптерећена токсинима.

Рецепт за лековити напитак

Овим напитком осим што ћете очистити црева, спречићете развој рака дебелог црева. Користите само домаће и еколошки узгојене намирнице јер бисте у противном у тело могли унети још више токсина.

Прочитајте још: Руски травар ДМИТРИ: Мушкарци, не купујте скупе препарате, ОВА БИЉКА спречава ЋЕЛАВОСТ

Припрема:

Пола килограма шаргарепе и пола килограма свеже цвекле исеците на комадиће и ставите у лонац. Овако исецкано поврће прелијте кључалом водом тако да она прекрије поврће и буде два прста изнад њега. Додајте једну шаку насецканих сушених кајсија и једну шаку сувог грожђа. Ставите на ватру па чим вода поново прокључа склоните лонац с ватре. Када се охлади, додајте у течност супену кашику меда. Пребаците на неко хладно место и оставите да одстоји 12 сати.

Напитак попијте, комадиће воћа поједите.

Хладан напитак процедите кроз газу и чувајте је у фрижидеру. Три пута дневно попијте по пола чаше, и то пре оброка. Комадиће воћа и поврћа такође можете конзумирати посебно или их једноставно додајте у оброк. Како бисте што боље очистили црева, примењујте овај рецепт месец дана.

Мед
Мед се често примењује као природни лек у народној медицини. Природни мед садржи пробиотике који подстицу активност тзв. добрих бактерија у цревима.

Ова количина је довољна за два дана.

Прочитајте још: ЧУВЕНИ лекар МОЛОХОВ се куне у КРАЉА ЈЕСЕНИ и ЦАРА ЗИМЕ: Руси лече 20 БОЛЕСТИ белим кореном!

Цвекла чисти црева, јетру и крв, спречава настанак бубрежних и жуцних каменаца. Захваљујући аминокиселини бетаину, цвекла спречава и настанак туморских ћелија.

Шаргарепа има снажна антиоксидативна својства и витамин А који је снажан борац против слободних радикала и чувар имунитета. Чисти крв и бубреге, уравнотежује ниво шећера.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Древни ЛЕК монаха са Свете Горе који "ДИЖЕ из МРТВИХ" (РЕЦЕПТ)

Сушене кајсије и суво грожђе у комбинацији елиминише вишак слузи из стомачних органа и доприноси здрављу јетре и панкреаса. Сушене кајсије делују попут благог лаксатива подстичући елиминацију отпада из организма. Грожђице такоде подстичу пробаву и ублажавају анемију смањујући ризик од рака.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas