Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како Cleaner Ultra утиче на чишћење организма и да ли могу да га користе срчани болесници?

О овом препарату први пут сам чула када сам била у Јапану код професора Јосхиаки Омуре где сам завршила технику БИ-дигитал О ринг теста.

1700647668_Foto-Shutterstock-zdravlje.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

О овом препарату први пут сам чула када сам била у Јапану код професора Јосхиаки Омуре где сам завршила технику БИ-дигитал О ринг теста. Он је дао препарат  Силантро детету којие је имало алуминијум у мозгу, уз изражене знаке аутизма. За неколико дана дете је постало смиреније. Испоставило се да је то Коријандер или кинески першун, кога ми употребљавамо као зачин, па сам саветовала да се деци са сличним проблемом посипа по храни. Када се појавио Cleaner Ultra, који је садржавао и стабљику и корен биљке, дејство је било далеко јаче и брже. Испитујући пацијенте са О ринг тестом, видела сам да нема организма који у себи не садржи тешке метале, посебно алуминијум, али и живу, олово, а после месец дана узимања ови метали се губе! По мени, а имам огромно искуство, тешки метали олакшавају улазак и одржавање паразитних инфекција, вируса, бактерија и сл., а њихово елиминисање поправља хемијски статус организхма. Зато је нађено да овај препарат поправља статус код вирусних, бактеријских и паразитних инфекција и да практично треба да се даје уз све дијагнозе, барем 4 пута годишње по месец дана једна таблетица увече, а деца до 7 година по пола таблете.

Фото: Промо

Да ли овај препарат својим саставом може поправити активност код човека?

Наравно, када нам помогне да се ослободимо тешких метала, па онда и паразита, вируса, бактерија и тако стабилизијемо имуни ситем долази до побољшања активности. Ово се нарочито односи на боље варење, бољи рад панкреса, када долази до поправљања гликорегулације, па се индикације проширују на дијабетес.

Колико често пацијенти оболе од инфекције коју изазива пантљичара?

Та инфекција се доста лако препознаје јер особа једе повећану количину хране, а при томе слаби и у столици се могу наћи плочице, тј делови пантљичаре. Много већи проблем су остали паразити и њих око 100 напада наше становништво. Они се крију у мозгу, очима, ушима, плућима, кожи, панкреасу, јетри, да не спомињем црева, па проширене вене и др. Невоља је што се на њих ретко помишља, тешко се детектују, нарочито када су у мозгу, а пуно деце са аутизмом поред тешких метала има и паразите који се једино могу детектовати са О ринг тестом. Тек тада  се може применити адекватно лечење уз одабарани антипаразитни програм и Cleaner Ultra.

 

Прим Др мед сци Јелисавета Куносић, имуно-алерголог и неуролог, интерниста и пулмолог

Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - Јутарњи Програм ТВ Хаппy

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas