Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАНТАРИОНОВО уље идеално у превенцији ШЕСТ здравствених проблема

За сваку болест постоји одређена трава, а уље од кантариона идеално је у превенцији за чак шест обољења

1660558072_kantarion.jpg
Фото: унспласх.цом
Oglas

Кантарионово уље долази из биљке која је у народу још позната под именом Госпина трава, те се каже да не постоји обољене како физичко тако ни психичко, а да га ово уље не може излечити. Од кожних обољења и оштећења, па све до депресије, кантарионово уље ће се побринути за оно што вас мучи.

Прочитајте још: Омиљена летња посластица има и лековито дејство: Ево у превенцији којих болести је ДИЊА одлична

ДЕПРЕСИЈА

Кантарионово уље има антибактеријско и антивирусно деловање, а истраживања су показала како на депресију, па чак и ону сезонску, има утицај зато што усклађује ниво хормона сератонина и допамина.

КОЖНИ ПРОБЛЕМИ

Кантарионово уље одличан је избор као лек за кожне проблеме, због тога што делује антибактеријски, ране ће брже зарасти док можете и лечити опекотине првог степена. Али не саветује се да се користи када идете да се сунчате, јер може да повећа шансу од црвенила коже и опекотина. На кожи се користи тако да се на одређено место намаже, али немојте га стављати на оне ране које још крваре.

ПРОБАВНЕ ТЕГОБЕ И УПАЛЕ

Може да се користи и када вас боли стомак, код упале јајника, али и код болних бубрега, као и против дијареје.

МАСАЖА

Кантарионово уље изузетно је погодно за масаже, а помоћи ће чак и код пропадајуће боли. Можете узимати и орално два пута дневно, док чај од госпине траве, је изузетно користан и за болове у леђима изазване напетошћу.

УКЉЕШТЕНИ ЖИВЦИ

За бол живаца, односно код укљештених живаца, две до три капи кантарионовог уља ставите у две кашике маслиновог или бадемовог уља те мажите на болно место свака три сата.

Прочитајте још: Пет ЗДРАВИХ НАМИРНИЦА КОЈЕ НЕ БИ ТРЕБАЛО ДА ЈЕДЕМО СВАКИ ДАН: Обратите пажњу

УХОБОЉА
 

Кантарианово уље помаже и код ухобоље, а можете га употребити самостално, односно једноставно накапати у ухо и затворити ухо комадом вате. Истиче се како кантарианово, као ниједно друго уље, не стављате у ухо ако већ постоји исцедак, јер може погоршати ситуацију.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas