Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
здравље

ЗДРАВЉЕ НА ПРВОМ МЕСТУ: Десет начина како да будете и останете здрави?

Стручњаци се слажу да најбржи начин да се оздравите не мора да буде тежак или да долази у елегантно упакованој кутији

1649918205_couple-4852225_1280.jpg
Пхото:Пиxабаy
Oglas

Упркос тврдњама маркетиншких сајтова да вам дијета или производ могу помоћи да брзо постанете здрави, већ знати шта треба радити за ефикасне, одрживе резултате је здрав начин живота. Да, заиста можете брзо поново да оздравите своје тело тако што ћете у свој дан укључити једноставне здраве навике.

Усклађивање између посла, породице и других обавеза може вам отежати постизање вашег здравственог циља. Али, не брините. Невероватно је колико брзо ваше тело реагује на здрав начин живота. Могуће је – можете бити здрави када ваш дан буде регуларно искоришћен - научно заснован план исхране, редовне вежбе и стратегије за управљање стресом. У ствари, студије показују да је могуће оздравити за 21 дан.

Пхото:Пиxабаy

Постоји много једноставних начина за здравље који захтевају минималан напор. Још боље, комбиновање више од једног од ових 10 начина да будете здрави у свакодневној рутини ће вам дати још боље резултате. Не заустављајте се ту – наставите да додајете више здравих навика и ускоро ћете уживати у предностима здравог начина живота.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Место где се КУПАЈУ ВИЛЕ И ВЕЧНО ВЕЗУЈУ ЗАЉУБЉЕНЕ: На овом месту ствара се један од НАЈВЕЋИХ ВОДОПАДА у Србији

Ако тражите најбржи начин да постанете здрави, ево 10 ствари које можете лако да укључите у своју дневну рутину, а које користе и сами водец́и здравствени стручњаци за побољшање здравља.

10 најбржих начина да будете увек здрави

  1. Идите у вечерњу шетњу после вечере
  2. Комбинујте сложене угљене хидрате са протеинима
  3. Пијте доста течности
  4. Нека поврће буде звезда вашег тањира
  5. Слушајте своје знакове глади
  6. Будите физички активни током целог дана
  7. Једите више биљних протеина него животињских
  8. Одбаците прерађену, практичну храну
  9. Често се знојите (вежбајте).
  10. Користите позитиван начин размишљања

БОНУС ВИДЕО:

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas