Oglas
· · Komentari: 0
zdravlje

ZDRAVLJE NA PRVOM MESTU: Deset načina kako da budete i ostanete zdravi?

Stručnjaci se slažu da najbrži način da se ozdravite ne mora da bude težak ili da dolazi u elegantno upakovanoj kutiji

1649918205_couple-4852225_1280.jpg
Photo:Pixabay
Oglas

Uprkos tvrdnjama marketinških sajtova da vam dijeta ili proizvod mogu pomoći da brzo postanete zdravi, već znati šta treba raditi za efikasne, održive rezultate je zdrav način života. Da, zaista možete brzo ponovo da ozdravite svoje telo tako što ćete u svoj dan uključiti jednostavne zdrave navike.

Usklađivanje između posla, porodice i drugih obaveza može vam otežati postizanje vašeg zdravstvenog cilja. Ali, ne brinite. Neverovatno je koliko brzo vaše telo reaguje na zdrav način života. Moguće je – možete biti zdravi kada vaš dan bude regularno iskorišćen - naučno zasnovan plan ishrane, redovne vežbe i strategije za upravljanje stresom. U stvari, studije pokazuju da je moguće ozdraviti za 21 dan.

Photo:Pixabay

Postoji mnogo jednostavnih načina za zdravlje koji zahtevaju minimalan napor. Još bolje, kombinovanje više od jednog od ovih 10 načina da budete zdravi u svakodnevnoj rutini će vam dati još bolje rezultate. Ne zaustavljajte se tu – nastavite da dodajete više zdravih navika i uskoro ćete uživati u prednostima zdravog načina života.

PROČITAJTE JOŠ: Mesto gde se KUPAJU VILE I VEČNO VEZUJU ZALJUBLJENE: Na ovom mestu stvara se jedan od NAJVEĆIH VODOPADA u Srbiji

Ako tražite najbrži način da postanete zdravi, evo 10 stvari koje možete lako da uključite u svoju dnevnu rutinu, a koje koriste i sami vodeći zdravstveni stručnjaci za poboljšanje zdravlja.

10 najbržih načina da budete uvek zdravi

  1. Idite u večernju šetnju posle večere
  2. Kombinujte složene ugljene hidrate sa proteinima
  3. Pijte dosta tečnosti
  4. Neka povrće bude zvezda vašeg tanjira
  5. Slušajte svoje znakove gladi
  6. Budite fizički aktivni tokom celog dana
  7. Jedite više biljnih proteina nego životinjskih
  8. Odbacite prerađenu, praktičnu hranu
  9. Često se znojite (vežbajte).
  10. Koristite pozitivan način razmišljanja

BONUS VIDEO:

 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUK

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas