Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВОЋЕ

Пазите на линију и сазнајте које ВОЋЕ има НАЈНИЖИ удео шећера

Воће је један од најбољих природних извора шећера, али не садрже све воћне намирнице исту количину шећера.

1598862514_Depositphotos_70959233_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Природан шећер (попут фруктозе) свакако је бољи од оног вештачког, али ако пазите на унос калорија лако бисте могли потпуно да избаците воће из своје прехране. Уместо тога, навалите на следећих 5 воћних намирница које су богате нутријентима уз врло низак удео шећера.

Прочитајте још: Мерите своју храну: Ово су сви БЕНЕФИТИ КОНТРОЛЕ ПОРЦИЈА

Фото: Депозит

Авокадо

Авокадо вероватно није међу првим намирницама које вам падну на памет када неко спомене воће, али цео авокадо садржи свега 1 грам шећера! Уз то садржи и огромне количине здравих масти захваљујући којима ћете дуго остати сити.

Брусница

Једна шоља свежих брусница садржи свега 4 грама шећера.

Малине

Шоља једног од омиљених смоотхие састојака садржи свега 5 грама шећера. Као бонус добићете јако пуно влакана, стога ће вас малине врло једноставно заситити.

Фото: Пиксабеј

Прочитајте још: ИНДИЈАНСКА салата је енергетска БОМБА, сада је тренутак да је ПРОБАТЕ!

Купине

Са  само 7 грама шећера по шољи, након купина нема страха од касније навале за слатким.

Јагоде

Једна шоља свежих јагода садржи око 7 грама шећера и чак 85 мг витамина Ц. То је више од препоручене дневне количине.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas