Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Промените квалитет живота и будете срећни!

Негативно размишљање и анксиозност могу блокирати нашу продуктивност и ефикасност. Када се овако осећамо не можемо ни очекивати успех

1617187317_sreca.jpg
Фото: Деспоситос
Oglas

Чак и оним особама које сматрамо ведрим дођу дани када су нерасположени и када западну у благу депресију. Ово је последица емотивног дисбаланса који има лош утицај на наш живот.

Прочитајте још: Премало сна може имати ове штетне последице на здравље

Фото: деспоситос

Ако вам је тешко да се покренете и спречите негативност, биће довољно да само да поставите себи ова питања и на њих дате искрене одговоре:

Зашто се тренутно осећам срећно?

Сви теже ка томе – да буду срећни, али срећа је заправо саставни део живота и крије се у малим стварима. Подсетите себе због чега сте у овом тренутку срећни и осећаћете се још боље!
Зашто се тренутно осећам узбуђено?

Људе најчешће покреће адреналин, узбуђење и страст према нечему. И сами сте свесни да ћете бити успешнији у нечему што волите да радите и што вам причињава задовољство. А шта је то што вас у овом тренутку чини узбуђеним?

Шта је то што ме тренутно чини поносним/поносном?

Често мисли фокусирамо на оно што нам недостаје, што представља наше недостатке, док успехе често остављамо по страни. Требало би чешће да погледамо докле смо стигли, колико смо вредно радили да би успели и да будемо поносни на то.

Прочитајте још: Решите се напетости и смањите ТАМНЕ ПОДОЧЊАКЕ за 30 секунди: Једноставно је

На чему сам захвална/захвалан овог јутра?

Почните свако јутро са овим питање – шта је то на чему сте захвални? Ако дан почнете захваљивајући се на лепим стварима које су вам се десиле, на добрим људима који чине ваш живот или једноставно на здрављу које је највредније – цео дан ћете провести у том расположењу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas