Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли сте спремни да експериментишете?

Да ли сте некад, при уређењу ентеријера, помислили да уколико испуните унутрашњост свог дома са пуно беле, то може изгледати једнолично, стерилно и оштро?

1657791305_slika.jpg
Фото: Форма идеале
Oglas

Један од начина да се избегне овакав утисак јесте увођење различитих текстура у амбијент. Текстуре се могу увести природним материјалима или њиховим имитацијама. То могу бити текстуре дрвета, цигле, вуне, или на пример камена или бетона, а њиховим увођењем простор ће бити естетски привлачнији и прилагођенији енергији вашег дома. 

Фото: Форма Идеале

Бела и декор дрвета су права комбинација, а текстура дрвета је једноставан начин да се утопли потпуно бели простор. Уколико текстуру у простор уносите кроз дрво декор, централни зид у амбијенту можете обложити актуелним дрвеним облогама или тапетама у дрво декору. Дрво декор уз бели намештај донеће топлину и текстуру, а ову неутралну комбинацију употпуниће било који стил декорације и унети динамику у амбијент.

Регал ПРАТО, у дезену опак беле са комбинацијом црног дрвета, идеално ће се уклопити у сваки дневни боравак, а захваљујући својим полузастакљеним елементима пример је модерног стила намештаја. Бели зидови уз модеран намештај чине минималистички стил уређења савременог дома.

Фото: Форма Идеале

Бела даје осец́ај елеганције и прозрачности који додатно отвара простор, док му дрво даје топлину и осец́ај рустичности. Бели зидови учиниће модеран стан пространијим, али би било сјајно да на то унесете мало личног печата и развеселите енергију у амбијенту. Комбинација беле и дрво декора на комаду намештаја, попут регала КАНАС, даје управо тај ефекат. Уколико лепо распоредите елементе регала, а декорацију нагласите јарким бојама, неочекиваним патерном тепиха или тапете и тренди кућним аксесоарима, добићете прави амбијент у тренду.

Фото: Форма Идеале

Комбинација беле и дрво декора савршена је комбинација и за уређење предсобља. Најбоље је да зидови уз ову комбинацију буду светли, у белим и сивим тоновима.

Предсобље  АСТОР у декору сивог храста и ивица пресвучених белом лак фолијом савршен је избор за светли намештај са топлином. Елемент предсобља АСТОР П2 практичан је комад за одлагање гардеробе и обуће, а дизајнери ентеријера Форма Идеале саветују да уз њега комбинујете елемент предсобља АСТОР ЦИВ, са качилицама и полицом за одлагање, и елемент предсобља АСТОР КОМ, који поседује практичан затворени сегмент за одлагање обуће, као и тапацирану површину за седење.

Дефинитивно има неког шик момента у дому који има белу боју и дрво декор као главну тему, што на тренутак може изгледати превише једноставно, али уз прави избор намештаја, као и боје зидова и декорације, може се постићи заиста изванредан ефекат.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas