Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Лек за „кућни“ стрес

У модерном дому биљке су најделотворнији, најпривлачнији и најпрактичнији "лек". Стварају позитивну енергију, поправљају расположење укућана, јер њихово присуство ослобађа од стреса и ствара умирујућу атмосфере.

1659610498_forma-ideale.jpg
Фото: Форма идеале
Oglas

Собне биљке могу бити акцентни делови амбијента, али и декоративни детаљ који ће додатно оплеменити простор. Неки од елемената дизајна ентеријера укључују комбиновање боја, текстура и облика, а уколико се одлучите за амбијент инспирисан природом, како палетом боја, текстурама и природном светлости, прави додатак ће бити и  биљке, праве или можда вештачке, уколико ваш животни стил не може да подржи одржавање природних биљака. Собне биљке су декорација која никада неће изаћи из моде, а много доприносе енергији у простору.

Уколико желите да у вашем дневном боравку креирате бохо амбијент, сјајан одабир ће бити комода DUERO у дезену артисан храста, заједно са клуб столом PICO и регалом BRAGA у комбинацији дезена артисан храста и црне. 


Оваквим амбијентом унећете изглед природних материјала, а уз бохо ентеријере савршено се слажу биљке.  Празни углови у просторији идеалан су простор за саксијске биљке, а испред ње можете поставити фотељу LISA, која се такође уклапа уз предложени амбијент.

Биљке су одличан начин за стварање баланса у просторији. Ако прижељкујете да ваше полице за књиге изгледају као из часописа, слободно додајте неколико малих биљака. Како не би било бојазни да влажност саксија оштети површину саме полице, одлична алтернатива су вештачке биљке у саксији. Вештачко цвеће у саксији 16цм видно ће оплеменити и оживети простор, а притом не морате да бринете о заливању.



Вештачко цвеће у саксији 15цм може да буде сјајна декорација за клуб сто, а предност вештачких биљака јесте и у томе што их можете поставити у било који декоративни предмет, попут вештачког цвећа 75цм које можете поставити у декоративни фењер, чиме ћете постићи прави бохо изглед.

Уколико желите дашак природе да унесете и у спаваћу собу, дизајнери ентеријера Forma ideale предлажу да брачни кревет SARDINIA 160 упарите са постељином контрастних боја, а зид обојите у зелену боју, како бисте смирили разиграност патерна на тепиху и постељини. У углу собе, поред прозора, можете поставити биљку, која ће дати лепу сенку и бити додатни украс у простору. За потпуни ужитак и леп почетак дана, можете себи или драгој особи припремити доручак у кревету, из шољицу кафе и савршену црвену ружу.



При уређењу и декорисању ентеријера пре свега је потребна јасна идеја, односно доминантна тема која ц́е амбијенту дати елегантан изглед, а такав простор је онда права подлога за уношење биљака које треба да буде савршена завршница доброг дизајна ентеријера. Одлучите само шта вам највише прија и које биљке вам се највише допадају, па према томе уредите ваш амбијент из снова.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas