Oglas
· · Komentari: 0
interesantan

BROJ PISAMA koja dobija kraljica Elizabeta je neverovatan: A jedan srećnik dobio je i odgovor

Kraljica Elizabeta je na prestolu Ujedinjenog kraljevistva od februara 1952, kraljica je koja najduže vlada nekom monarhijom.

1612169908_Depositphotos_75357257_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Ima obožavaoce šitom sveta. To znači da joj stiže neverovatan broj pisama.

Pročitajte još: Kraljica traži radnika: Plata je više nego primamljiva, a jedini uslov je da koristite Instagram

Kraljica godišnje dobije preko 70.000 pisama, oko 200 do 300 pisma dnevno. Zvuči poprilično neverovatno.

Verovatno ste pomislili da i nema baš vremena za čitanje svih tih pisama. Međutim, prema sajtu kraljevske porodice do kraljice ova pisma zaista i dolaze. A ponekad čak i odgovori na nekoliko pisama.

Jedan deo njene jutarnje rutine je i odgovaranje na pisma.

Za pisma koristi zeleno mastilo.

David Vaz je jedan od retkih srećnika koji je dobio pismo od kraljice. Prema pisanju Dejli Mirora Vaz je pisao NJenom Veličanstvu da joj čestita dijamantski jubilej još 2012. gopdine. Zajedno sa svojim pismom, Vaz je kraljici poslao 50 funti kako bi mogla da proslavi uz svoju omiljenu šolju čaja.

Pošto je kraljica Elizabeta bilo duboko dirnuta njegovim pismom, poslala mu je pismo u kome se zahvalila i vratila tih 50 funti, jer ne sme da prima novčane poklone, ali je cenila gest.

Pročitajte još: EMA uređuje PROFIL Elizabete Druge: Plata joj je 65.000 EVRA, a znate li ŠTA SVE SPADA U NJENA ZADUŽENJA?

Na sajtu kraljveske porodice navedena je adresa, čak je i detaljno opisano kako napisati formalno pismo započinjući ga sa „Gospođo“ i potpisujući se sa „Imam čast da budem, gospođo, ponizni i poslušni sluga Vašeg Veličanstva“.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas