· · Komentari: 0
DOM

Junaci kultne emisije "Flip or Flop" su na korak do pomirenja: Kristina se razvela i Tarek tvrdi da ima HEMIJE

Kristina Ansted i Tarek el Musa su preživeli razvod, rak i ponovo snimaju zajedno.

1620392781_KristinaTarek.PNG
Foto: Instagram/ screenshot christinahaack

Kristina i Tarek u emisiji "Flip or Flop" preuređuju stare kuće. Bili su u braku, dobili dvoje dece i - razveli se.

Pročitajte još: Kopirajte ideje najboljih dizajnera za uređenja enterijera (FOTO)

NJihov brak je bio turbulentan, jer je Tarek dobio rak, a Kristina je bila divna supruga. Iako su mu odstranjeni testisi dobili su drugo dete Bajdena (5), jer su prethodno zamrzli spermatozoide. NJihovoj sreći nije bilo kraja: dvoje dece, pobeđena bolest i dosta para. A, onda su se - razveli. I prestali da snimaju emisiju.

Razvela se i od drugog muža , a onda...

Kristina je našla novog supruga Anta Ansteda i rodila treće dete Hadsona. Počela je sada da snima "Kristina na obali" i uskoro bi trebala da počne treća sezona.

Tarek je našao novu devojku Heder. Ali, Kristina se u međuvremenu (septembra 2020. godine) ponovo razvela i ponovo su počeli da snimaju emisiju. Emisija je sada popualrnija nego ikada, a gledaoci jedva čekaju nove avanture simpatičnog para.

U 10. sezoni serijala se vidi hemija među njima.

Kristina je nedavno objavila horor-video u kojem renoviraju kuću i kada skinu etison pojave se trule grede i bube. Pošto se Kristina zgrozi, Tarek je zaštitnički zagrli.

Iako je Kristina posle toga pobegla u drugu sobu, među gledaocima ostaje nedoumica da li su se pomirili.

Pročitajte još: OGROMNE tašne su moderne, ali ne pravite GREŠKU, nose se samo na OVAJ način (FOTO)

- Poslednje epizode koje smo snimili pokazuju da među nama ima hemije i to ne može da se sakrije. Ko bi rekao da će i posle 10 godina šou biti bolji i bolji - rekao je Tarek za "Us Weekly.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.